Lazarevačka Kolubara u okviru 5. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dejan Đurđević ističe da Novosađani kvalitetom zaslužuju da imaju više bodova, zbog čega očekuje teško gostovanje i priželjkuje osvajanje makar jednog boda:

’’Prethodno kolo u kome smo ostvarili prvu pobedu u duelu sa ekipom Čukaričkog je arhivirano. Siguran sam da sutra neće biti lako, ali u našoj ligi nijedna utakmica ne može da se dobije lako, niko nema taj kvalitet da bez maksimalne energije može da uzme bodove. Ekipa Proletera, koju smo dobro analizirali, ima svoje potencijale i zaslužuje više bodova nego što ima u ovom trenutku. Promenjen je trener, to je obično neka vrsta šok terapije. Mi ćemo pokušati da ostanemo dosledni sebi, da razmišljamo o nama i o našem načinu igre. Pokušaćemo da upišemo neki bod na ovom teškom gostovanju.’’

Meč 5. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Kolubare igra se u ponedeljak 16. avgusta 2021. godine, sa početkom u 16:55 časova.

FOTO: FK Kolubara