Najbolji igrač 4. kola Linglong Tire Super lige Srbije po izboru naše redakcije je Uroš Đuranović, dvostruki strelac za ekipu Kolubare u pobedi nad ekipom Čukaričkog u Lazarevcu.

Odigrano je još jedno prvenstveno kolo koje nam je donelo nekoliko izuzetno zanimljivih mečeva, a jedan od najzanimljivijih odigran je u Lazarevcu gde je ekipa Kolubare zabeležila prvu pobedu u elitnom  rangu, može se reći istorijsku. Savladana je ekipa Čukaričkog rezultatom 3:1, što je veliko iznenađenje kada se zna u kakvoj su formi ’’brđani’’. Najzaslužniji za takav rezultat je crnogorski napadač Uroš Đuranović, dvostruki strelac na ovom susretu. On je pružio sjajnu partiju i pokazao da će biti veliko pojačanje za lazarevački tim u borbi za očuvanje superligaškog statusa. Zbog toga je upravo on izbor naše redakcije za najboljeg aktera ove runde takmičenja. Treba reći da mu je najveći konkurent bio Lazar Tuzfegdžić (Spartak ŽK), koji je takođe odigrao sjajan meč.


FOTO: FK Kolubara

Uroš Đuranović (27) je rođen u Budvi (Crna Gora), igra na poziciji centralnog napadača, a tokom karijere je nastupao za Mogren, Iskru, Dečić, češku ekipu Dukla, poljsku Korona Kielce, Radnički iz Niša i rumunski ACSM Poli Iasi.  Zabeležio je nekoliko nastupa za mlađe reprezentativne selekcije svoje zemlje (U17, U21). Tokom aktuelne superligaške sezone zabeležio je 4 nastupa za Kolubaru i postigao 2 pogotka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: