Niški Radnički u okviru 4. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Aleksandar Stanković ističe da je svaki period zajedničkog rada dragocen za unapređenje igre i ispravljanje uočenih nedostataka, kao i da konačno ima na raspolaganju sve igrače:

’’Posle jedne dugačke nedelje koju smo imali nakon utakmice u Surdulici sa Radnikom ponovo se vraćamo na Čair i dočekujemo ekipu TSC-a, koja u Niš dolazi kao favorit, jer je u prva tri kola osvojila maksimalan broj bodova i postigla deset golova. Mi smo proteklu nedelju iskoristili za ispravljanje grešaka i slabosti koje su se pojavile na poslednjoj utakmici.  Za nas je svaki period koji provedemo zajedno veliki plus u ojačavanju igre i postavljanju nekih principa koje nismo uspeli da prođemo,  s obzirom da je sastav potpuno nov. Bilo je grešaka i sigurno će ih biti i u budućnosti, ali je bitno da se iz utakmice u utakmicu one smanjuju. Što se kadrovske situacije tiče, vraća nam se Aksentijević koji je zalečio povredu i dobro je da smo ponovo svi na okupu i da svi igrači konkurišu za sastav. Dobro smo izanalizirali protivnika, znam sastav i znam model po kojem treba da igramo. O kvalitetima ekipe TSC-a ne treba trošiti reči. Mislim da je njihov najveći kvalitet uigranost tima, jer u sastavu uvek imaju pet-šest igrača koji već dve do tri godine nastupaju zajedno. To je njihov najveći kvalitet,  a tu je i veliki individualni kvalitet fudbalera poput Tomanovića, Zeca i Banjca. Zbog svega navedenog nas očekuje teška i zahteva utakmica. Mi se svakako okrećemo sebi, nekom našem stavu i cilju da u svaku utakmicu ulazimo hrabro, koncentrisano i energetski na viskom nivou. Nadam se da će Čair ponovo biti dobro ispunjen i da će nam dati ’’vetar u leđa’’ da nastavimo dalje u dobrom ritmu. Ovim momcima prija energija koju gledaoci donose i zato ih pozivam da ih podrže, kao i na premijeri protiv Napretka.’’

Meč 4. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i TSC-a igra se u ponedeljak 09. avgusta 2021. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš