Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 4. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Milan Milanović ističe da su ’’večiti’’ iznad nivoa naše lige, a da je Partizan u odličnoj formi. Bez obzira na to, najavljuje da će njegov tim pokušati da parira rivalu i da stigne do barem jednog boda:

’’Partizan i Crvena zvezda su iznad nivoa naše lige. Dolaskom trenera Aleksandra Stanojevića crno-beli su dobili na oštrini i disciplini. Agresivni su i živi, dobro trče i igraju ofanzivno, sa visokim presingom. Imaju dosta kvalitetnih pojedinaca, gde se u poslednje vreme posebno ističe Rikardo. Ne verujem da će se u njihovoj igri osetiti posledice gostovanja u Sočiju. Mi smo psihički spremni, što je najbitnije, a želimo i fizički da odgovorimo. Nadam se da ćemo odigrati dobro i da će to rezultirati nekim bodovima.’’

Meč 4. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Partizana igra se u nedelju 08. avgusta 2021. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK Novi Pazar