Novosadska Vojvodina u okviru 4. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Pomoćnik u stručnom štabu Novosađana, Predrag Ranđelović, ističe da očekuje da dobar rad bude nagrađen dobrom utakmicom i pobedom:

’’Posle teške utakmice sa LASK-om, okrećemo se našem prvenstvu i meču protiv Voždovca. To je ekipa koja se neočekivano borila za opstanak prošle godine. Promenili su trenera, nekoliko igrača, formaciju u kojoj igraju, ali mislim da nam kao rival u potpunosti odgovaraju, pošto smo se na sličan način pripremali i za utakmicu sa LASK-om. Mi smo u periodu teških mečeva u poslednjih mesec dana, odigrali smo tri evropske utakmice, dva derbija i na nama je da što pre oporavimo ekipu i pripremimo je za nedelju. Najveće pojačanje za utakmicu protiv Voždovca i predstojeći period jeste povratak Miće Vukadinovića. On će u nedelju sigurno biti u protokolu, a šef će odlučiti koliko će igrati. Mislim da će njegovim povratkom ekipa dobiti drugačiju energiju. Danas smo imali trening oporavka, ali utisak je da će svi biti spremni. Pobeda je svakako imperativ, o tome nećemo ni da pričamo. Ovi momci zaslužuju da sve krene u pravom smeru, da dobar rad bude nagrađen jednom dobrom utakmicom, što podrazumeva jednu veliku pobedu pred našim navijačima.’’

Meč 4. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Voždovca igra se u nedelju 08. avgusta 2021. godine, sa početkom u 18:55 časova.

FOTO: FK Vojvodina