Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 4. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Pomoćnik u stručnom štabu ’’golubova’’ Savo Pavićević ističe da ekipa Mladosti nije imala sreće na startu prvenstva, da slabi rezultati nikoga neće zavarati, kao i da je neophodna čvrsta i agresivna igra:

’’Prvo moram da se osvrnem na utakmicu sa Crvenom zvezdom. Na tom susretu je bilo dosta pozitivnih stvari, što nas raduje, jer  smo prva dva kola malo lošije odigrali. Raduje nas kako su momci izašli na teren protiv favorita, odigrali su hrabro i čvrsto i sada sa puno samopouzdanja idemo u Lučane. Mladost ima određenih problema još uvek su bez bodova, ali to ništa ne znači. Neće nas to poremetiti, jer znamo sa kime igramo. Radi se o ekipi koja je dobro selektirana, nisu baš imali ni sreće u dosadašnjem prvenstvu, sigurno nas očekuje težak posao. Igraju disciplinovano i moramo da odgovorimo sa čvrstom i agresivnom igrom i da budemo kompaktni kao protiv Crvene zvezde. Momci su nakon utakmice sa Crvenom zvezdom shvatili da mogu puno, radili su dobro i koncentrisano na treninzima, zbog čega očekujem pozitivan rezultat.’’    

Meč 4. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Spartaka igra se u subotu 07. avgusta 2021. godine, sa početkom u 18:55 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK