Kragujevački Radnički 1923 u okviru 4. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Vladimir Radenković ističe da poraz u prethodnom kolu nije ostavio posledice na samopouzdanje igrača i dobro raspoloženje u svlačionici, kao i da ima puno poverenje u svoj tim:

’’Što se tiče utakmice sa Napretkom, mislim da je dovoljno rečeno. Napravili smo dobru analizu, sagledali sve greške koje smo pravili i mislim da je red da tu utakmicu ostavimo iza sebe. Sigurno da nas taj poraz nije uveo u “minus fazu” kada je reč o samopouzdanju. Tome u prilog govori i odlična atmosfera u svlačionici i na treninzima. Svi igrači su veoma motivisani i rešeni da poprave utisak iz Kruševca. Za nas će biti ključno da ne dopustimo ekipi Radnika da nas uvede u svoj ritam igre. Neophodno je da imamo kontrolu u pojedinim fazama utakmice i odigramo znatno odvažnije nego što je to bio slučaj u Kruševcu. Iskreno se nadam da ćemo uspeti da ponovimo onu energiju iz susreta sa subotičkim Spartakom od pre dve nedelje. U tom slučaju mislim da su nam velike šanse da utakmicu okončamo sa pozitivnim rezultatom. Ja čvrsto verujem u ovaj tim i sigurno da jedna loša partija nije razlog za neke drastične rezove u ekipi. Svakom timu se desi loš dan i to nije razlog da ovi momci izgube naše poverenje.’’

Meč 4. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Radnika igra se u petak 06. avgusta 2021. godine, sa početkom u 17:30 časova.

FOTO: FK Radnički 1923