Najbolji igrač nekompletnog 3. kola Linglong Tire Super lige Srbije po izboru naše redakcije je Mihajlo Banjac, dvostruki asistent za ekipu TSC-a u ubedljivoj pobedi nad ekipom Kolubare u Senti.

Za nama je još jedno nekompletno i izuzetno efikasno kolo u kome nije bilo većih iznenađenja. Jednu od najubedljivijih pobeda ostvarila je ekipa TSC-a koja je kao domaćin savladala ekipu Kolubare rezultatom 4:0 (2:0). Najzaslužniji za takav rezultat i odličnu igru superligaša iz Bačke Topole bio je Mihajlo Banjac, dvostruki asistent na ovom susretu. Treba reći da je i kod preostala dva pogotka njegova uloga bila ključna, kao i kod velikog broja opasnih akcija koje je domaći tim stvorio. Zbog toga nismo imali nikakvu dilemu pri izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja.


FOTO: FK TSC

Mihajlo Banjac (21) je rođen u Novom Sadu, igra na poziciji veznog igrača, a tokom karijere je nastupao i za ekipu Inđije. U Bačku Topolu je stigao u julu prošle godine potpisavši trogodišnji ugovor. Tokom aktuelne sezone zabeležio je tri superligaška nastupa, uz jedan postignut pogodak.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: