Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 3. kola Linglong Tire Super lige Srbije u Senti dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare.

Pomoćnik u stručnom štabu domaćina Stefan Janković ističe da je ekipa puna samopouzdanja i da zbog toga očekuje siguran trijumf nad ekipom Kolubare:

’’Respektujemo protivnika, znamo da imaju određeni individualni kvalitet i mada su u prva dva kola ostali bez bodova, imaju nekoliko pojedinaca koji mogu da naprave iznenađenje. Sa druge strane, nama su prethodne pobede  ulile dovoljno samopouzdanja i verujem da ćemo tu dobru atmosferu uspeti da prenesemo  na ovaj meč i da bodovi ostaju nama. Kada je reč o kadrovskoj situaciji, Filip Babić je ozbiljnije povređen, dok je Nenad Lukić zasluženo otišao u veći klub da napreduje u karijeri. TSC će pokušati da do kraja prelaznog roka dovede jednog ili dva nova igrača koji bi nam pomogli da popunimo ove nedostatke.’’

Meč 3. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Kolubare igra se u ponedeljak 02. avgusta 2021. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK TSC