Beogradska Crvena zvezda u okviru 3. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka Ždrepčeve krvi.

Pomoćnik u stručnom štabu crveno-belih Nebojša Milošević ističe da su mečevi sa ekipom Spartaka uvek bili atraktivni za gledanje i neizvesni, pa takav duel očekuje i ovog vikenda:

’’Posle jučerašnjeg lepog dana, umornog ali lepog dana i posle one divne evropske večeri, nemamo vremena za uživanje u uspehu, spremamo se za narednu utakmicu, čeka nas gostovanje u Subotici protiv Spartaka. Nama je svaki prvenstveni meč  izuzetno važan, jer je upravo to nešto što nam omogućava da sledeće godine ponovo budemo na evropskim utakmica. Uvek su mečevi protiv Spartaka fudbalski sadržajni i takmičarski neizvesni. Prošle godine smo tamo na gostovanju uspeli da pobedimo 2:1 u veoma neizvesnoj utakmici, koja je bila ispunjena fudbalskim sadržajem i dešavanjima i gde smo gubili 1:0 i u poslednjih deset minuta uspeli dobijemo 2:1. Čak i utakmica koja je odigrana na našem stadionu u jesenjem delu u kojoj smo pobedili 3:2 je bila otvorena i interesantna i to je ono što ekipu Spartaka krasi poslednjih godina, imaju poletnu i ofanzivno orijentisanu ekipu, koja može svakom timu da napravi određeni problem. Uvek su utakmice protiv Spartaka bile izuzetno atraktivne i lepe za oko, nema sumnje da će tako biti i ovog puta. Sa druge strane oni verovatno nisu zadovoljni sa bodovnim kontom u prva dva meča. Mi znamo naše ciljeve, svi igrači su zdravi, u dobroj atmosferi se pripremamo za utakmicu, danas na treningu ćemo odraditi sve ono što je neophodno i sa najvišim ciljevima i optimizmom krećemo na put ka Subotici.’’

Meč 3. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Crvene zvezde igra se u subotu 31. jula 2021. godine, sa početkom u 18:55 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda