Surdulički Radnik u okviru 2. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lazarevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Kolubare.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Igor Bondžulić istakao je da Lazarevčani imaju iskusnu ekipu, da je za pozitivan rezultat neophodna disciplina u igri, kao i odgovornost i borbenost:

’’Za Kolubaru je ovo istorijska utakmica, igraju po prvi put superligaški meč na domaćem terenu, te će utakmica sama po sebi za nas biti dosta teža. Mi međutim moramo biti fokusirani na ono što se dešava na terenu, na samu igru, moramo biti izuzetno disciplinovani, požrtvovani, moramo svaku sekundu koristiti za razmišljanje o onom što treba da radimo na terenu da bismo uspeli da zabeležimo pozitivan rezultat. Ekipa Kolubare ima kvalitet i dosta iskusnih igrača, ali mi moramo njihovo iskustvo nadomestiti našom disciplinom, našom odgovornošću i borbenošću. Kolubara jeste izgubila utakmicu prvog kola u gostima u Kruševcu, spletom nekih okolnosti, ali smatram da nisu bili loši. Naša koncentracija, disciplina i požrtvovanost sigurno će nama doneti pozitivan rezultat.’’

Meč 2. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Kolubare i Radnika igra se u ponedeljak 26. jula 2021. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Radnik