Lazarevačka Kolubara u okviru 2. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Đurđević ističe da je predstojeći meč istorijski, prvi u elitnom rangu za klub duge istorije, zbog čega očekuje veliku podršku navijača:

’’Ovo je jedan emotivan trenutak za sve nas, mi smo generacija trenera i igrača koja ima tu istorijsku priliku da pred lazarevačkom publikom igra superligaški fudbal, prvu u jako dugoj istoriji ovog kluba. To pred nas stavlja ozbiljne zadatke, ali i čini veliko zadovoljstvo. Stanje u ekipi je korektno, igrači spremno čekaju ovu utakmicu. Utisak je da je u prvoj utakmici bilo dosta dobrih stvari, a ono loše ćemo pokušati da eliminišemo. Domaći je teren, očekujemo da publika bude naš dvanaesti igrač, a daćemo sve od sebe da ostvarimo najbolji mogući rezultat.’’

Meč 2. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Kolubare i Radnika igra se u ponedeljak 26. jula 2021. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Kolubara