Kruševački Napredak u okviru 2. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić ističe da je svima u sećanju prethodni duel na Čairu koji je ekipa Napretka rešila u svoju korist, ali da ovoga puta očekuje teži posao:

’’Na prvoj utakmici ostvarili smo odličan kontakt sa navijačima. Često su skandirali i aplaudirali, bili zadovoljni i želimo da tako bude i ubuduće. Svima je još uvek u sećanju prethodni susret sa Radničkim, kada smo u jednoj dobroj i zanimljivoj utakmici uspeli da pobedimo na Čairu. Učinićemo sve da tako bude i ovom prilikom, iako već od starta imamo kadrovskih problema. Kerkez je povredio zadnju ložu, Stefan Jovanović dobio dva žuta, odnosno crveni karton, pa i on neće moći na teren na Čairu. Zbog toga smo odmah prinuđeni da pravimo rokade u timu, ali to ne menja naše ambicije. Mada, ni nerešen rezultat neće biti loš za nas. U odnosu na prethodno odmeravanje snaga, jesenas u Nišu, Radnički se u velikoj meri konsolidovao, što je potvrdio i osvajanjem boda u Subotici.’’

Meč 2. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Napretka igra se u subotu 24. jula 2021. godine, sa početkom u 18:55 časova.

FOTO: FK Napredak