Niški Radnički u okviru 2. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Aleksandar Stanković istakao je da je velika stvar što će ekipa posle godinu i po dana igrati pred svojom publikom i da je velika želja da se ostvari pobeda:

’’Čeka nas veliki meč. Posle godinu i po dana dočekujemo protivnika pred publikom i veoma smo uzbuđeni zbog toga. Oseća se ta pozitivna atmosfera u svlačionici. Niš je fudbalski grad, publika koja dolazi na Čair razume i oseća ovaj sport i drago mi je što ćemo to konačno imati prilike da osetimo. Želimo pobedu, želimo da tokom utakmice svi budemo jedno. I igrači i stručni štab i publika i ljudi koji vode klub. Na krilima takvog ambijenta nemamo razloga da se plašimo bilo koga i smatram da možemo da dođemo do rezultata koji svi želimo. Napredak ima nekoliko igrača na koje moramo da obratimo posebnu pažnju. To su Marjanović, Spremo i Tomić, a u prvom kolu je odličan bio i golman Vasiljević. Trojica od ove četvorice su Nišlije i oni vrlo dobro poznaju ovdašnju situaciju. Bez obzira na to, mi pre svega treba da se okrenemo nama, da mi budemo pozitivni i da na terenu sprovedemo u delo ono što pripremamo tokom ove sedmice. U tom slučaju mislim da će sve biti onako kako treba. Napredak je u aprilu naneo težak poraz Radničkom na Čairu i doveo ga u tešku situaciju. Znamo koliki je rivalitet između ovih timova i naš cilj je trijumf. Čeka nas zahtevan duel sa puno taktičkih prilagođavanja. Spremni smo za to.’’

Meč 2. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Napretka igra se u subotu 24. jula 2021. godine, sa početkom u 18:55 časova.

FOTO: FK Radnički Niš