Novosadski Proleter u okviru 2. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba Slanobaraca Branko Žigić ističe da veruje da će njegov tim odigrati bolje nego u prvom kolu, kao i da nije lako igrati na veštačkoj podlozi:

’’Možda smo rezultatski mogli nešto bolje da prođemo u meču sa Partizanom, ali svakako poraz nismo mogli da izbegnemo.  Minulih nekoliko dana u hodu smo ispravljali neke greške i nadam se da ćemo već danas pružiti mnogu bolju partiju u susretu sa Voždovcem. Nikada nije lako igrati na “krovu”, uslovi su drugačiji, ipak je to veštačka trava. Zbog toga su juče fudbaleri Proletera otputovali za Beograd i trenirali u sličnim uslovima na igralištu BASK-a. Ako odigramo onako kako možemo uveren sam da ćemo uspeti da se vratimo u Novi Sad neporaženi. U minulom prvenstvu smo oba meča remizirali sa Voždovcem.’’

Meč 2. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Proletera igra se u petak 23. jula 2021. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Proleter