Pavićević: Moramo da uđemo jako i hrabro u meč i onda rezultat neće izostati

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 446

Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 2. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kragujevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog 1923.

Pomoćnik u stručnom štabu ’’golubova’’ Savo Pavićević ističe da protivnik meč dočekuje u dobrom raspoloženju i da očekuje teško gostovanje:

’’Prvo bih se zahvalio našoj publici na podršci koju smo imali protiv Radničkog iz Niša. Puno nam je značilo što su bili u tom broju na tribinama. Mislim da smo rezultatski mogli više u tom duelu, ali ne možemo ništa da zamerimo momcima. Raduje disciplina u igri i želja za pobedom. Gostujemo ekipi koja nas sigurno dočekuje u dobrom raspoloženju. Očekuje nas jak i veliki posao u Kragujevcu. Radi se o kompaktnoj ekipi koja je u prvom kolu pobedila Mladost u Lučanima. Znamo njihove igrače i koliko mogu. Moramo da uđemo jako i hrabro u meč i onda rezultat neće izostati.’’

Meč 2. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Spartaka igra se u petak 23. jula 2021. godine, sa početkom u 17:30 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte