Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 1. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Buač ističe da jedva čeka prvi ovosezonski meč, kao i da veruje u uspešnu sezonu:

’’Zaista sam željno iščekivao početak prvenstva i premijernu utakmicu protiv Radničkog iz Niša. Mislim da smo u prethodnom periodu radili izuzetno naporno i kvalitetno i jedva čekam kako će to izgledati na jednoj zvaničnoj prvenstvenoj utakmici. Pripreme su prošle u najboljem redu, ali to prvo kolo je uvek specifično, ponekad je psihološki momenat bitniji od fudbalskog znanja. Mislim da smo mi u svim aspektima spremni. Neka naša prednost je i povratak fudbalskih navijača na stadione i ovom prilikom pozivam naše ljubitelje da dođu na Gradski stadion i podrže ovu ekipu. Ne kaže se za džabe da je publika dvanaesti igrač na terenu i to može da bude neka prevaga. Ulaz je besplatan. Igramo protiv Radničkog iz Niša koji je promenio svoju fizionomiju u odnosu na prošlu sezonu. Doveli su sedam-osam iskusnih igrača koji su veoma kvalitetni i samim tim su istakli ambicije za borbu za vrh i izlazak na evropsku scenu. Mi smo zadržali kostur tima, verujem u ove momke, u ono što radimo i ubeđen sam da ove sezone možemo da napravimo jako lepe stvari.’’ 

Meč 1. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Radničkog igra se u nedelju 18. jula 2021. godine, sa početkom u 18:55 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK