Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 1. kola Linglong Tire Super lige Srbije u Senti dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Šef stručnog štaba domaćina Mladen Krstajić ističe da su igrači dobro prihvatili promene u formaciji i načinu igre, kao i da veruje da će ove sezone igrati dobar fudbal i biti u vrhu tabele:

’’Zadovoljan sam igračima i na terenu i van njega. Na Bledu smo odigrali tri pripremne utakmice i spremni smo za početak sezone. Igrači su se dobro snašli, dobro su savladali novu formaciju 3-4-3, odnosno 3-4-1-2, za koju smo se odlučili i koju sam ja želeo da primenim čim sam stigao u klub. Sada su se stekli uslovi za to, imamo fond igrača za taj sistem. Sreća je što ekipa TSC-a ima igrače koji prihvataju novajlije i pomažu im da se brzo uklope i prilagode se sistemu rada koji mi forsiramo od decembra. Momci znaju da je Novi Pazar dobra ekipa koja je dovela mnogo novih igrača i novog trenera Milanovića, koga poznajemo iz Rada. Oni igraju defanzivnije, više na rezultat. Mi ih svakako poštujemo, nećemo ih potceniti i znamo da neće biti lako, ali želimo da pred svojom publikom odigramo dobro. Znam da ćemo ove sezone igrati dobar fudbal i da ćemo biti u vrhu tabele, a u junu će se videti gde ćemo završiti. Davaćemo šanse i novim igračima, iskustvo i mladost uvek mogu zajedno.’’

Meč 1. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Novog Pazara igra se u subotu 17. jula 2021. godine, sa početkom u 18:55 časova.

FOTO: FK TSC