Novosadski Proleter u okviru 1. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba Slanobaraca, Branko Žigić, ističe da očekuje dobre rezultate i da je tim iskusniji nego prethodne sezone, kao i da očekuje povoljan rezultat u duelu sa crno-belima:

’’Mislim da smo jači nego u minuloj sezoni. Imamo mnogo iskusniji tim, koji, uveren sam, može ravnopravno da se nosi sa svim ekipama u Super ligi. Postavili smo i visoke ciljeve, a to je da se plasiramo u gornji deo tabele, u plej-of. Bez obzira što se prvo sastajemo sa Partizanom, imamo dosta dobar raspored i u prvih nekoliko kola, trebalo bi da osvojimo dosta bodova. Verujem da možemo da iznenadimo crno-bele, bez obzira na to što su se oni pojačali i najavljuju borbu za titulu. Prema mom mišljenju oni su se već okrenuli utakmici protiv Daca iz Dunajske Strede i to je naša šansa. Jedno je sigurno, idemo u meč bez bele zastave. Radujem se da ćemo posle dužeg vremena igrati pred publikom, nadam se da će nas navijači podržati i da ćemo ostati neporaženi. Imamo dosta širok fond kvalitetnih igrača, ni bonus fudbaleri nam nisu problem. Nadam se kvalitetnoj utakmici i povoljnom rezultatu.’’

Meč 1. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Partizana igra se u subotu 17. jula 2021. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK Proleter