B.Topola: Početak priprema ekipe TSC-a za novu superligašku sezonu

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 993

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole okupili su se danas na startu priprema za novu sezonu u Super ligi Srbije.

Današnjim okupljanjem otpočele su pripreme ekipe TSC-a za novu superligašku sezonu 2021/22. Prisutnim igračima obratili su se sportski direktor Mirko Jovanović i šef stručnog štaba Mladen Krstajić.

Sportski direktor Mirko Jovanović je izrazio nadu da su se igrači na pauzi lepo odmorili i da klubu predstoje uspešne pripreme posle kojih će spremno ući u sezonu:

’’Nakon mesec dana pauze danas krećemo sa treninzima. Pripreme smo započeli na našoj fudbalskoj akademiji, a 25. juna odlazimo na pripreme na Bled. U Sloveniji ostajemo do 5. Jula, a planirano je da tamo odigramo tri kontrolne utakmice. Verujem da će to biti dovoljno da se ekipa pripremi i da se novi igrači uigraju sa ostatkom ekipe.’’

Šef stručnog štaba Mladen Krstajić je naglasio da klub već ima dobre i kvalitetne igrače i dodao da se nada da će dovesti još pojačanja kojima će biti upotpunjen igrački kadar:

’’Očekujem da će novi igrači koje smo već doveli, kao i oni koje planiramo da dovedemo u klub, biti na nivou kvaliteta kome stremimo. Do sada smo doveli Ćalušića i Stanojlovića, ali planiramo da sa još nekoliko pojačanja napravimo jaču ekipu.’’

Planirano je da TSC već 19. juna na svom terenu odigra pripremnu utakmicu protiv Spartaka. Na pripremama na Bledu će 27. juna odigrati utakmicu protiv Tabora iz Sežane, a 30. juna protiv HNK Šibenik, dok im je 4. jula protivnik ekipa Tuzla City. Za 10. jul je predviđena generalna proba u Osjeku, protiv NK Osijek.

FOTO: FK TSC

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte