U nedelju je u Lazarevcu predstavljen novi šef stručnog štaba Dejan Švaba Đurđević, nakon čega je obavljena i prozivka igrača.

Uprava fudbalskog kluba Kolubara predstavila je u nedelju novog šefa stručnog štaba. Ta funkcija poverena je rođenom Lazarevčaninu, Dejanu Švabi Đurđeviću, koji je odmah potom obavio prozivku igrača koji započinju pripreme za prvu superligašku sezonu. On je u svojoj izjavi za medije istakao da mu je drago što se vratio u klub za koji ga vežu najlepše uspomene:

’’Za mene je sve ovo vrlo emotivno, jer sam se posle 33 godine vratio u Kolubaru. Najlepši deo svoje karijere, onaj dečački, proveo sam ovde. Vidim ljude koji su i tada bili tu i te uspomene iz detinjstva su vrlo važne. Lazarevac je moj grad, lepo se osećam ovde i veoma sam zadovoljan što smo našli zajednički jezik. Infrastruktura je jako dobra, na nivou superligaškog fudbala, imamo jako dobre uslove. Kolubara je napravila najveći uspeh u svojoj istoriji, sve čestitke prethodnom šefu struke i svima u klubu koji su je doveli na jedan zavidan nivo. Cilj nam je, da budemo realni, da u prvoj sezoni zadržimo superligaški status. Siguran sam da to neće biti jedina stvar, težićemo višem, ali vreme će pokazati koliko ćemo uspeti u tome. Veliki broj igrača u timu sam trenirao, dobro je da ima i dosta igrača koji su iz Lazarevca, ali profesionalizam zahteva i neke druge stvari. Najvažnije je ko je kakav na terenu, svi smo mi odlazili i dolazili.’’



Ekspedicija fudbalskog kluba Kolubara otputovala je danas na Zlatibor gde će obaviti prvu fazu priprema.

FOTO: FK Kolubara