Današnjim okupljanjem i prvim treningom fudbaleri i stručni štab Voždovca započeli su pripreme za novu superligašku sezonu.

Fudbaleri i stručni štab Voždovca okupili su se danas na krovu tržnog centra ”Stadion” čime su zvanično započeli pripreme za sezonu 2021/22. Prisutnim igračima najpre se obratio generalni direktor kluba, gospodin Miloš Mirković, a potom i šef novog-starog stručnog štaba, gospodin Predrag Rogan.



Prvi čovek ’’zmajeva’’ Miloš Mirković istakao je da će se klub osloniti na aktuelni igrački kadar, u skladu sa stavom uprave i stručnog štaba da su dobra atmosfera i kontinuitet preduslovi dobrog rezultata:

’’Situacija u kojoj se Voždovac nalazio prethodnih godina, da na svakih šest meseci drastično menja igrački kadar, promenila se. Verujemo u viziju stručnog štaba koja se bazira na postojećim igračima i smatramo da je preduslov dobrog rezultata atmosfera i odnos prema klubu koji se stvara kontinuitetom.’’


Na određenim pozicijama se do kraja prelaznog roka očekuju pojačanja, dok su dodatan odmor do ponedeljka dobili igrači koji su imali obaveze sa reprezentacijom. Janković, Milosavljević, Stoisavljević i Cvetićanin su u pauzi nastupali za mlađe reprezentativne selekcije Srbije, dok je Lasickas bio standardan u nastupima A selekcije Litvanije.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Predrag Rogan, povratnik u ovaj klub, istakao je da klub i stručni štab imaju velika očekivanja:

’’Smatram da sa punim pravom imamo velika očekivanja, na osnovu potencijala koji ima ovaj klub. Voždovac igra ozbiljnu ulogu u srpskom fudbalu i raduje me što su najveće pojačanje tima igrači iz prethodne sezone.’’


Članovi stručnog štaba Branko Mirjačić, Đorđe Jorović, Miroslav Sredić i Predrag Miljković, nastavljaju rad sa ’’zmajevima’’, što predstavlja podjednako pojačanje kao igrački kadar iz prethodne sezone.

FOTO: FK Voždovac / Sandic Photography