Uprava novog člana Super lige Srbije, fudbalskog kluba Kolubara, predstavila je novog šefa struke, crnogorskog stručnjaka Dragana Radojičića. On je na toj poziciji zamenio Zorana Milinkovića koji je napustio klupu Lazarevčana.

Novi šef stručnog štaba je na konferenciji za medije čestitao svima u klubu istorijski uspeh i obećao da će dati sve od sebe da Kolubara ne bude ekipa koja se samo bori za opstanak:

’’Pre svega želim da čestitam svima u klubu na uspehu koji su postigli prošle sezone, šefu struke Zoranu Milinkoviću, upravi, igračima i svim zaposlenima. Počastvovan sam što je odlučeno da ja predvodim ekipu u istorijskoj prvoj sezoni u Super ligi Srbije. Siguran sam da imam i znanje i iskustvo da mogu da napravim rezultat koji se od mene očekuje. Nisam došao tu da se borim za puki opstanak, ambiciozna uprava kluba je učinila sve da se dodatno ojača igrački kadar koji se plasirao u Super ligu Srbije. To me raduje, poklopile su nam se ambicije. Uz fanatičan pristup, onako kako ja volim da radim i kako volim da mi ekipa izgleda, očekujem dobar plasman. Uvek sam optimista, maksimalni i siguran sam da ćemo imati uspeha. Za mene je prva utakmica uvek najvažnija i tako ćemo nastupati u predstojećoj sezoni. Strah ne dolazi u obzir, respekt prema protivniku uvek. Poraze ne volim ni na treningu, tako da ćemo uvek ići na najbolji mogući rezultat. Sigurno je da ćete gledati jednu borbenu Kolubaru koja igra dobar fudbal. Daću sa svojim stručnim štabom maksimum da ekipu pripremim na najbolji način za sve što predstoji.’’

FOTO: FK Kolubara