Lučanska Mladost u okviru 38. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Darko Rakočević ističe da je protivnik vrhunska ekipa, ali da će igrači imati šansu da odigraju rasterećeno i da se nadigravaju sa crno-belima:

’’Krivo mi je što ranije nismo obezbedili opstanak, kako bi mlade igrače gurnuli u vatru da se kale. U našem omladinskom pogonu ima još igrača koji će biti priključeni prvom timu i u dogledno vreme biti nosioci igre. Protiv Napretka su šansu dobili defanzivci Žunić i Maksimović. Ostavili su pozitivan utisak, nisu se uplašila i delovali su kao da imaju znatno više utakmica u nogama. Pored dvojice navedenih u timu je bilo još nekoliko njih koji su nešto ranije imali vatreno krštenje. Imamo veliko poverenje u njih, oni moraju verovati u sebe i svoje mogućnosti. Dolazi nam vrhunska ekipa, zna se šta su crno-beli u našem fudbalu. Zaigraćemo rasterećeno, sa željom da se nadigravamo i vidimo gde smo u odnosu na njih. Ponovno ću šansu pružiti mlađim i neiskusnim igračima. Milošević zbog kartona neće igrati, dok je Cvetković povredom zadnje lože završio sezonu.’’

Meč 38. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Partizana igra se u utorak 18. maja 2021. godine, sa početkom u 18:05 časova.

FOTO: FK Mladost