Beogradski Voždovac u okviru 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Humskoj gde će odmeriti snage sa gradskim rivalom, ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Predrag Rogan ističe da je optimista pred ovaj susret, jer je ekipa izuzetno motivisana i vlada sjajna atmosfera:

’’Kolega Stanojević je izvanredno posložio tim, igraju čvrst, agresivan i direktan fudbal. Kod kuće nisu izgubili ni bod i apsolutni su favorit. S druge strane, mi nikome ne pretimo, ali je činjenica da smo izuzetno motivisani. U mom timu vlada sjajna atmosfera, stvorili smo pozitivan ambijent i možemo mnogo toga da pokažemo protiv Partizana. Utakmica se igra devedeset minuta, spremni smo svih devedeset minuta da se borimo. Sve je u našim rukama i imamo čemu da se nadamo. Uz maksimalan respekt prema protivniku, idemo sa ciljem da ostvarimo pozitivan rezultat.’’

Meč 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Voždovca igra se u subotu 15. maja 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Voždovac