Ekipa Inđije u okviru 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Goran Milojević ističe da njegov tim ima cilj da dostojanstveno završi sezonu u kojoj je već izgubio superligaški status:

’’Mi svaku utakmicu igramo da dobijemo, tako smo igrali i u Subotici. Tako je od kada sam ja došao ovde i od kada sam preuzeo ekipu, što je i normalno. Igramo tako da dostojanstveno završimo prvenstvo. Matematički smo ispali iz Super lige i naša je obaveza da što bolje igramo u ova dva kola, odnosno da privedemo kraju ovo prvenstvo. Naravno, Proleter dolazi da traži bodove spasa, ali to nas u ovom trenutku ne zanima. Oni imaju svoju matematiku, naša matematika je da odigramo što bolje i da privedemo prvenstvo kraju.’’

Meč 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Proletera igra se u subotu 15. maja 2021. godine, sa početkom u 13:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na četvrtom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Inđija