Ivanjički Javor Matis u okviru 36. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Senti gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a iz Bačke Topole.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Igor Bondžulić ističe da je za uspeh u ovom susretu neophodno da igrači veruju da mogu napraviti dobar rezultat i da daju svoj maksimum:

’’Težak protivnik u svakom slučaju, znamo da je TSC dosta dobro organizovan. Imaju dosta dobrih igrača i širok spektar fudbalera koji mogu da odgovore zadacima na ovako teškim utakmicama. Ni oni nisu u najboljoj situaciji, a mi pre svega moramo biti uvereni da možemo napraviti dobar rezultat. Koliko god teško bilo i koliko god izgledalo neizvodljivo, mislim da samo ekipa koja veruje u sebe i može da napravi dobar rezultat. Ako ne budemo verovali u sebe, tamo nemamo šta da tražimo. Mislim da ekipa, bez obzira na to što nije pobedila u prethodnoj utakmici, može da se izdigne iznad svojih mogućnosti i zabeleži dobar rezultat u Senti.“

Meč 36. kola LInglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Javor Matisa igra se u nedelju 09. maja 2021. godine, sa početkom u 14:30 časova.

FOTO: FK Javor Matis