Ekipa Inđije iz istoimenog mesta u okviru 36. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Goran Milojević ističe da njegov tim još uvek ima neke teoretske šanse i da će se kao i uvek boriti da stigne do sva tri boda:

’’Ne znam šta da vam kažem, mi kad god igramo na strani svima je presudno. Tako da, očekujem da će biti fer i korektna utakmica i da će sudija odraditi posao fer i korektno. Mi imao još neke teoretske šanse koje su svedene na minimum, ali ćemo se boriti do kraja. Ja dok sam trener idem uvek da dobijem utakmicu. Sad imamo protivnika koji ima stvarno veliki problem. Iznenađujuće su izgubili dosta utakmica, što ne priliči klubu kao što je Spartak. Upali su u neku rezultatsku krizu i verovatno će pokušati na nama da se izvade. Pretpostavljam da su im ta tri boda verovatno bodovi za opstanak. Mi nemamo šta da izgubimo, izaći ćemo da igramo kao što smo i do sada igrali i pokušaćemo da donesemo sva tri boda, ukoliko bude moguće.’’

Meč 36. kola LInglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Inđije igra se u nedelju 09. maja 2021. godine, sa početkom u 14:30 časova.

FOTO: FK Inđija