Milanovački Metalac u okviru 35. kola Linglong Tire Super lige gostuje u Užicu gde će odmeriti snage sa ekipom Zlatibora.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić ističe da još ništa nije gotovo, da je još mnogo bodova u igri i da nema mesta za opuštanje:

’’Ne samo da nismo rasterećeni, nego smo mnogo optrećeni, jakim treninzima. Nemamo prava na opuštanje pred bilo koju utakmicu za bodove, pa ni pred ovu. Hoćemo da pokažemo pobednički mentalitet, momci su to do sada odlično radili i nema nikakvog razloga, niti očekujem, da bilo ko shvati taj meč kao momenat za rasterećenje. Naš trenažni proces je tako i koncipiran, svaki dan radimo, napredujemo. Ništa nismo rešili oko našeg plasmana, još četiri utakmice su nam ostale u dve sedmice i hoćemo što više da ih rešimo u svoju korist, pa da vidimo za šta će nam to biti dovoljno. Mnogo je ekipa u odličnoj formi, mnogo je i bodova još u igri, a razlika je mala. Mi želimo da obezbedimo opstanak, ali i što bolji plasman. Na svakoj utakmici do kraja ići ćemo na pobedu, kao i do sada, sa sto odsto svojih mogućnosti.’’

Meč 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Zlatibora i Metalca igra se u sredu 05. maja 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Metalac