Beogradski Partizan u okviru 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da lično ne voli da igra protiv ekipa koje su uoči meča promenile trenera, kao što je to ovoga puta slučaj sa Novosađanima:

’’Proleter nije u dobroj formi u poslednje vreme, a bili su stabilni u većem delu sezone. Izuzetno smo oprezni u svakom smislu te reči. Lično ne volim kada ekipa sa kojom igramo promeni trenera. Znamo koje igrače imaju i na koji način mogu da igraju, ali nam je to u suštini problem. Idemo spremni, nije mi uopšte teško da motivišem ekipu. Motivisani smo na svakom treneru, to se pokazalo protiv Mačve, Radničkog, Spartaka... Maksimalno smo motivisani. Bilo bi ponižavajuće da neko ko obuče dres Partizana nije maksimalno motivisan.’’

Meč 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Partizana igra se u četvrtak 29. aprila 2021. godine, sa početkom u 16:55 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan