Stanković: Mi do kraja lige igramo pet finala i moramo biti fokusirani

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 604

Niški Radnički u okviru 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije iz istoimenog mesta.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Aleksandar Stanković ističe da zbog gustog rasporeda nije bilo vremena za rad sa ekipom, već samo za oporavak i psihološku pripremu, ali i da je optimista:

’’Nismo imali puno vremena za rad i pripremu. Raspored je zgusnut, igramo mečeve na tri dana, a period između susreta u Surdulici i ovog protiv Inđije iskoristili smo da se što bolje oporavimo i psihološki spremimo za ono što nas čeka. Mi do kraja lige igramo pet finala i moramo biti fokusirani da to odradimo na najbolji mogući način. Što se tiče sastava, situacija ponovo nije idealna, ali na to smo već navikli. Filip Marković je završio sezonu, nastup Nenada Gavrića je pod velikim znakom pitanja, dok je Dušan Pantelić trenirao smanjenim intenzitetom i nadamo se da će moći da nam pomogne. Ostali su spremni. Malo smo se stabilizovali u dva poslednja meča koja nismo izgubili, ali nismo postigli gol i to je ono što ćemo sada morati da uradimo. Igramo na našem stadionu, napašćemo ih i verujem da ćemo uzeti tri boda. Oni su Igrali veoma dobro nedavno u Gornjem Milanovcu protiv Metalca. Znamo odakle nam preti najveća opasnost, a to je svakako njihov prvi strelac Bastajić. Imaju iskusne igrače poput Škorića i Krnete. Mladi Bakić je pokazao potencijal ove sezone. Inđija je jedan pravi spoj mladosti i iskustva. Oni se takođe bore za goli život, imaju svoju računicu, ali mi ne smemo dozvoliti da je prave preko nas. Pritisak je ogroman i na nama i na njima, ali smatram da imamo sve što je potrebno da zadovoljni odemo sa ovog meča.’’

Meč 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i Inđije igra se u četvrtak 29. aprila 2021. godine, sa početkom u 14:45 časova.

FOTO: FK Radnički Niš

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte