Milanovački Metalac u okviru 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Rada.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da su ’’građevinari’’ u dobroj formi i da je potrebno da njegovi igrači daju svoj maksimum kako bi stigli do pobede:

’’Očigledno je da su se namestili kako treba i rešili da ostanu u ligi. Imaju sklop dobrih, iskusnih igrača, delimično su promenili tim, trenera koji je u klubu bio više puta, i sada je sve to kod njih došlo na svoje. Svi ti parametri govore da nas čeka nimalo lak zadatak. Mi smo u dobrom momentu za tako zahtevnu utakmicu, samopouzdanje je na visokom nivou. Ipak, ta njihova serija pobeda, kao i naš uspeh protiv Vojvodine, zaboravljaju se sada. Svaki meč je za sebe, tako da smo od ponedeljka apsolutno fokusirani na detalje igre Rada i verujem da ćemo biti potpuno spremni da damo maksimum. Da bismo zaustavili ekipu u takvoj formi, potrebno je da odigramo najbolju moguću utakmicu u ovom trenutku.’’

Meč 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Rada igra se u četvrtak 29. aprila 2021. godine, sa početkom u 14:45 časova.

FOTO: FK Metalac