Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Buač ističe da će njegov tim pokušati da stigne do sva tri boda, bez obzira što crno-beli imaju ulogu apsolutnog favorita u ovom duelu:

’’Imam izuzetno visoka očekivanja, pokušaćemo da osvojimo sva tri boda. Znam da će to biti veoma teško, jer Partizan i Crvena Zvezda odskaču po mnogim parametrima u našoj Super ligi. Svesni smo da su imali niz od dvadeset pobeda zaredom, tako da znamo kakav protivnik nas očekuje. Sve te činjenice govore da su oni apsolutni favoriti, međutim fudbal je zbog toga i interesantan što i male ekipe mogu da iznenade velike klubove i ja se nadam da nas takav scenario očekuje u nedelju. Ova utakmica će biti veliki izazov za nas, za ove mlade momke koji su po mom mišljenju spremni da odgovore. Motiva, želje i volje imamo napretek i pokušaćemo da se nadigravamo sa Partizanom. Raduje me povratak suspendovanih igrača, Dunđerskog, Tekijaškog i Srećkovića. Vraća se i oporavljeni Tufegdžić i to mi daje mnogo više elana i optimizma da možemo biti mnogo bolji u odnosu na prethodne utakmice. Izostaće i dalje povređeni Milošević i Šimura.’’

Meč 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Spartaka igra se u nedelju 25. aprila 2021. godine, sa početkom u 19:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ove utakmice na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Spartak ŽK