Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Pomoćnik u stručnom štabu gostujućeg tima Stefan Janković ističe da je cilj njegove ekipe da sezonu završi na petoj poziciji na tabeli:

’’Ekipa je imala mirnu nedelju i priliku da se u dobrom raspoloženju pripremi za utakmicu u subotu. Idemo u Lučane kao gosti ekipe Mladosti koja je ostvarila četiri uzastopne pobede, a u poslednjih sedam utakmica poraženi su samo od Crvene zvezde, što govori dovoljno o njima i njihovoj dobroj formi. Još neki naši igrači imaju povrede i neizvesno je u kakvom će stanju biti do utakmice. Određeni problemi postoje, ali sigurno je da će igrači koji budu izašli na teren pružiti dobru partiju i da mi idemo na pobedu. Naš cilj je da prvenstvo završimo što bolje plasirani. U ovom trenutku je najrealnije da to bude peto mesto i do kraja prvenstva ćemo se boriti za to.’’

Meč 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i TSC-a igra se u subotu 24. aprila 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK TSC