Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Zlatibor – Novi Pazar, Inđija – Crvena zvezda i Partizan – Spartak ŽK. Događanja na preostalih sedam mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

ZLATIBOR – NOVI PAZAR (petak 23. april, 18:00 časova, TV Arena sport 2)

Prvi meč u okviru 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Užicu gde domaći Zlatibor dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada. Ovaj susret je daleko značajniji za goste koji još uvek imaju realne izglede da sačuvaju mesto u elitnom rangu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz sedam remija i dvadeset poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 18. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Rada, a rezultat je bio 1:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz šest remija i šesnaest poraza, pa sa 36 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Čukaričkog, a rezultat je bio 1:3. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Novom Pazaru završen je trijumfom ekipe Zlatibora, a rezultat je bio 1:2.

MULTIPRENOS – 5 UTAKMICA (subota 24. april, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

U subotnjem multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na pet mečeva 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 15:00 časova. Na programu su mečevi Napredak – Proleter, Javor Matis – Mačva, Rad – OFK Bačka, Mladost – TSC i Voždovac – Čukarički (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 2 UTAKIMCE (nedelja 25. april, 14:30 časova, TV Arena sport 1)

U nedeljnom multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na dva meča 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 14:30 časova. Na programu su mečevi Radnik – Radnički Niš i Vojvodina – Metalac (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

INĐIJA – CRVENA ZVEZDA (nedelja 25. april, 17:00 časova, TV Arena sport 2)

Ekipa Inđije iz istoimenog mesta u okviru 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Dok domaći tim vodi grčevitu borbu za opstanak, crveno-beli žele da nastave dugačku seriju pobeda i da što pre i matematički obezbede šampionsku titulu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz četiri remija i osamnaest poraza, pa sa 34 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 17. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 0:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili trideset pobeda, uz dva remija i bez poraza, pa sa 92 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radnika, a rezultat je bio 2:1. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Beogradu završen je trijumfom ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 3:2.

PARTIZAN – SPARTAK ŽK (nedelja 25. april, 19:30 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč u okviru 33.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Partizan dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka Ždrepčeve krvi. Dueli ovih rivala uvek su bili izuzetno zanimljivi, pa nema razloga da tako ne bude i ovoga puta. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset šest pobeda, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 80 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Mačve, a rezultat je bio 1:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili četrnaest pobeda, uz pet remija i trinaest poraza, pa sa 47 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 0:2. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Subotici završen je trijumfom ekipe Partizana, a rezultat je bio 1:2.