Najbolji igrač 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Miodrag Gemović, strelac oba pogotka u pobedi Vojvodine nad ekipom Bačke u Bačkoj Palanci.

Odigrano je još jedno prvenstveno kolo, a borba za opstanak u elitnom rangu sve je zanimljivija i nema sumnje da će tako biti sve do poslednje runde takmičenja. Izuzetno je zanimljiva i borba za treću poziciju između Vojvodine i Čukaričkog, a Novosađani su ovog vikenda uspeli da zabeleže još jednu pobedu i tako zadrže bod prednosti u odnosu na ’’brđane’’. Najzaslužniji za trijumf novosadskog tima u Bačkoj Palanci rezultatom 1:2 je krilni napadač Miodrag Gemović. On je sa dva pogotka u ranoj fazi utakmice rasteretio svoj tim, a ispostavilo se da je to bilo dovoljno da se na konto upišu još tri veoma važna boda. Zbog svega toga upravo je on izbor naše redakcije za najboljeg igrača ove runde takmičenja. Treba reći da je najozbiljnijeg konkurenta imao u prvotimcu TSC-a Nenadu Lukiću koji je takođe pružio sjajnu partiju i postigao dva pogotka u pobedi svog tima nad ekipom Voždovca.


FOTO: FK Vojvodina

Miodrag Gemović (26) je rođen u Šapcu, igra na poziciji krilnog napadača, a ponikao je u fudbalskom klubu Mačva. Tokom karijere je nastupao i za Čukarički, Sinđelić, Zemun i ponovo Mačvu, odakle je u julu 2019. godine i stigao u Vojvodinu. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 30 superligaških nastupa i postigao 5 pogodaka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: