Ekipa Inđije iz istoimenog mesta u okviru 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Gornjem Milanovcu gde će odmeriti snage sa ekipom Metalca.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Goran Milojević ističe da su Milanovčani u dosta boljoj situaciji na tabeli, dok je veći pritisak na njegovoj ekipi kojoj je svaka utakmica finalna:

’’Naše utakmice su sve finalne. Nemamo prostora da idemo relaksirani i da odigramo utakmicu, pa šta bude. Mi moramo ili da pobedimo ili da u najmanju ruku ostanemo neporaženi. Metalac je jedna izvrsna ekipa, dolazi nakon pobede u Surdulici gde su slavili na veoma teškom terenu. Prisetimo se kako su pobedili ovde u Inđiji, u zadnjem minutu, u nadoknadi vremena. Znači da su oni dobro nameštena ekipa, a na svom terenu su mnogo nezgodni. Nalaze se u dosta komotnoj situaciji, sa 41 bodom. Možda će ući rasterećenije u utakmicu, kao što je recimo Bačka ušla rasterećeno kada su već ispali iz lige, pružili su izuzetno dobru partiju ovde. Na nama je pritisak, ali tako je to u fudbalu.’’

Meč 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Inđije igra se u nedelju 18. aprila 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Inđija