Milanovački Metalac u okviru 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije iz istoimenog mesta.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da očekuje tešku utakmicu, protiv rivala koga samo pobede ostavljaju u igri za opstanak, zbog čega je neophodno da ekipa pruži maksimum:

’’Ekipa Inđije u poslednjih pet kola ima tri pobede, jednu nerešenu i samo poraz od Vojvodine, i sigurno da hvataju ’’poslednji voz’’ za opstanak. Čeka nas dobra ekipa, koja ima veliki izbor igrača, znatan broj njih koje su uzeli na pozajmicu iz naših velikih klubova i koji su, dolaskom novog trenera, očigledno dobili novu energiju, novi ritam i sigurno dolaze ovde sa ozbiljnim ambicijama. Iz svih tih razloga jasno je da će to biti možda najteža utakmica u sezoni, samim tim i najvažnija. Tako se za nju i pripremamo, nemamo pravo da, posle dobrog rezultata kakav je bio u Surdulici, mnogo poletimo. Teško se pobeđuje u prvenstvu generalno, vidimo da to možemo uraditi jedino kada smo sto odsto fokusirani, sa dobrom energijom i dobrim intenzitetom u igri. Svi momci su ozbiljno shvatili ceo taj proces, i mislim da ćemo u nedelju biti na pravom nivou.’’

Meč 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Inđije igra se u nedelju 18. aprila 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Metalac