Surdulički Radnik u okviru 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Slavoljub Đorđević ističe da je otežavajuća okolnost to što već kroz nekoliko dana gostuju na istom stadionu, ali da će se potruditi da odigraju što bolje:

’’Igramo protiv tima koji je ubedljivo prvi na tabeli. Mi ćemo pokušati da odigramo što bolje i da ostavimo pozitivan utisak. Svaku šansu koja nam se bude ukazala iskoristićemo da uzmemo bodove, a ako ne, čestitaćemo im. Otežavajuća okolnost je da kroz tri dana igramo ponovo sa njima na njihovom terenu, pa otuda i dodatni problem oko sastava tima i odmora igrača. Ipak ćemo se potruditi da obe utakmice odigramo što bolje i pripremamo se za dalji nastavak prvenstva.’’

Meč 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Radnika igra se u subotu 17. aprila 2021. godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Radnik