Lider šampionata, ekipa Crvene zvezde, u okviru 31.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da bi pobeda u Ivanjici bila potvrda pobede u derbiju, zbog čega taj meč ima veliku važnost za njegov tim:

’’Prvu utakmicu protiv Javora nismo uspeli da dobijemo, iako je taj meč trebalo da završimo sa par golova. Jednostavno takav je bio dan, sada je drugačije, drugačije je vreme. Utakmica protiv Partizana neće imati tu težinu ako ne budemo pravi protiv Javora. U meč ulazimo maksimalno koncentrisani, derbi je prošao, odigrao se, arhiviran je, pouke i dobre stvari ćemo izvući, a naš cilj ostaje nepromenjen. Idemo da odigramo jaku utakmicu tamo, iako je teren nezgodan, manji je, dimenzije su manje, oni su motivisani, imaju svoju matematiku i ciljeve. Biće to jedna prava i dobra utakmica. Matematika čini svoje, od početka sezone pričamo o tome da spremamo utakmicu za utakmicu, tri po tri boda. Tri boda protiv Javora potvrđuju pobedu protiv Partizana i nećemo odustati od toga. Nema kalkulacija, ostalo je osam kola do kraja, četiri pobede su nam potrebne da bismo i matematički obezbedili titulu. Jedna po jedna, ja bih voleo da dobijemo sve utakmice do kraja i težićemo ka tome, to je cilj.’’

Meč 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Crvene zvezde igra se u nedelju 11. aprila 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda