Novosadska Vojvodina u okviru 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Rada.

Pomoćnik u stručnom štabu gostiju Vidak Bratić ističe da su ’’građevinari’’ u boljoj formi nego jesenas, ali da je njegovom timu cilj da sezonu završi na trećem mestu i da ne sme da dopusti iznenađenja:

’’Ne postoje više utakmice koje se mogu okarakterisati kao lake, a to svakako nije ni susret s Radom koji je pred nama. Beograđani se bore za opstanak i sigurno je da će dati sve od sebe ne bi li nas iznenadili i pobedili. Posle nimalo lake pobede nad Novim Pazarom mi na Banjicu odlazimo rasterećeni, ali i svesni činjenice da je jako teško savladati timove koji se bore za goli superligaški život. Igraju bolje nego jesenas, jer su se pojačali iskusnim igračima, poput napadača Kaluđerovića, golmana Kahrimana ili štopera Trninića. Da je igrao ovako u prvom delu prvenstva, Rad bi danas sigurno bio izvan borbe za opstanak. Upravo zbog toga i kažem da je pred nama veoma teška utakmica, ali je sigurno i to da ćemo u nju da uđemo bez bilo kakvih kalkulacija i sa izraženom željom da osvojimo bodove. Ne želimo da dopustimo nikakvo iznenađenje, hoćemo da osvojimo treće mesto u Super ligi, pa su nam bodovi sa Banjice od velike važnosti. Postoji mogućnost da tamo teren neće biti u najboljem stanju, ali u tome ne tražimo nikakav alibi, jer kakav bude nama, takav će biti i domaćinu.’’

Meč 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Rada i Vojvodine igra se u sredu 07. aprila 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina