Beogradski Rad u okviru 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Šef stručnog štaba ’’građevinara’’ Milan Milanović ističe da Novosađani imaju individualni kvalitet, a da pozicija na tabeli najbolje govori o njihovoj snazi i njihovoj igri:

’’Svaka naredna utakmica je najteža i najvažnija, idemo od utakmice do utakmice. Vojvodina je naredni rival, oni se bore za Evropu, a mi za goli život, za opstanak u ligi. Njihov adut nije samo odličan trener Nenad Lalatović, imaju oni puno aduta i među igračima na terenu. Poseduju individualan kvalitet, a pozicija na tabeli najbolje govori o njihovoj snazi i njihovoj igri. Zahvaljujući odličnoj omladinskoj školi imaju odlične bonus igrače, pa mogu da kombinuju tim na više načina. Imaju i odlične prekide zahvaljujući Nikoli Drinčiću. Što se tiče naše kadrovske situacije, Lazar Stojsavljević je u Inđiji dobio crveni karton, Uroš Damnjanović će pauzirati zbog žutih kartona, povređenih nema.’’

Meč 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Rada i Vojvodine igra se u sredu 07. aprila 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Rad