Milanovački Metalac u okviru 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da dobro poznaje ivanjički tim, da očekuje zahtevnu utakmicu, kao i da je ovo deo sezone kada se svaka ekipa maksimalno bori za svaki bod:

’’Ovo je deo sezone kad se svaka ekipa maksimalno bori, jer je svaki bod zlata vredan, tako da nas sigurno čeka zahtevan meč. Javor ima dobru ekipu, mlade igrače, kontinuitet sa trenerom već drugu godinu. Posle utakmice s Partizanom, koja je uvek specifična, gde nismo bili ono što smo želeli, imamo uoči Javora zadatak da odradimo sve što je do nas u smislu podizanja koncentracije i da pokažemo da je prošla utakmica bila jedan slab dan. Mi u svakom susretu imamo obavezu da budemo na svom najvišem nivou, iz čega uglavnom proizađe povoljan rezultat za nas. Dobro poznajemo ekipu Javora, igrali smo s njima i dve prijateljske i jednu utakmicu u prvom delu, tako da nema tu nekih velikih tajni.’’

Meč 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Javor Matisa igra se u sredu 07. aprila 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Metalac