Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Buač ističe da ga zabrinjava kriza u kojoj se ekipa evidentno nalazi, ali da veruje da će igrači odreagovati nakon debakla u duelu sa ’’brđanima’’:

’’Očekuje nas važan duel, pre svega zbog činjenice da smo u protekle četiri utakmice osvojili samo jedan bod. Evidentno je da smo u krizi i da nam je samopouzdanje poljuljano. Sami odlučujemo kako ćemo odreagovati na novonastalu situaciju. Po tabeli se i dalje dobro kotiramo, za samo jedan bod nam beži peta pozicija, što ne predstavlja neko veće opterećenje. Za mene je najveći problem poraz od Čukaričkog, gde smo doživeli debakl. Takve stvari ne smeju da nam se dešavaju i sigurno će biti određenih promena u ekipi. Na Banovom brdu smo ozbiljno pali i na nama je da vidimo kako ćemo odreagovati u predstojećem susretu. Verujem u ove momke i u ono što radimo, ubeđen sam da ćemo pokazati karakter i izdići se iz ove situacije. I dalje smo bez kapitena Miloševića, izostaće i povređeni Jočić, kao i Vujanović i Jevremović, dok su ostali na raspolaganju.’’

Meč 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Voždovca igra se u utorak 06. aprila 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK