Milanovački Metalac u okviru 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić ističe da je jasno da su crno-beli apsolutni favorit, ali da je i njegov tim u dobroj formi i da se nada povoljnom rezultatu:

’’Odlično smo trenirali, iako imamo kadrovskih problema. Oporavak pojedinih igrača se neočekivano odužio, sitne povrede je lekarska služba uspešno rešavala da bismo se kompletirali jučerašnjim povratkom mladog reprezentativca Vasiljevića.  Prestiž je povredio zglob i videćemo da li će da bude sto odsto spreman za utakmicu. Zadovoljan sam radom, trudili smo se da popravimo i unapredimo igru kako bismo što bolje dočekali poslednju i najvažniju četvrtinu sezone. Ako pogledamo statistiku i tabelu, ne bi trebalo ni da izlazimo na teren. Sve brojke govore same za sebe i koliko nas zahtevna utakmica očekuje. Komplimenti Partizanu, vrhunskim strancima, izvanrednim mladim igračima. Takođe i treneru Stanojeviću, vidi se njegova ruka u igri Partizana. Ipak, utakmica je 11 na 11, dakle, respektujemo Partizan, ali i mi smo u dobrom momentu. Imamo ambicije kao i u svakoj utakmici, shvatamo je kao veliku priliku da se izmerimo sa dobrom ekipom, vidimo u kojoj meri ćemo moći da sprovodimo svoj način igre, od čega će zavisiti i konačan rezultat. Nadam se, povoljan.’’

Meč 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Metalca igra se u subotu 03. aprila 2021. godine, sa početkom u 19:05 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Metalac