Kruševački Napredak u okviru 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić ističe da njegov tim u kratkom roku treba da odigra nekoliko mečeva, zbog čega će biti prinuđen da pravi određene izmene u sastavu:

’’Imamo ambicije da pokušamo da pobedimo, ako možemo. U fudbalu je sve moguće, u nadolazećoj smo formi, a bilo bi lakše sa navijačima. Očekujem dobru utakmicu, jasno je da je Crvena zvezda favorit, ali sigurno nećemo biti ’’lak zalogaj’’. Daćemo sve od sebe, a na kraju utakmice ćemo videti koliko je to. Njima nije problem kada im ne igraju trojica ili četvorica igrača. Imaju pobedničku inerciju, puni su samopouzdanja, čak ni od Milana nisu izgubili. Mi imamo dilemu koji sastav poslati na teren, što zbog snage subotnjeg protivnika, što zbog činjenice da nas već sledeće srede čeka još jedna jako važna utakmica, sa Radničkim u Nišu, a potom duel sa Mačvom kod kuće. Da li će igrati Falćineli, Falko, Katai, Ivanić, svejedno je, to su sve izuzetno kvalitetni igrači, baš kao i Pavkov, koga izuzetno cenim, čak mislim da ne igra koliko bi trebalo. Oni su dakle tim koji može svakoga da ugrozi, što stalno i dokazuju, ali imamo i mi naše adute. Ne možemo da računamo na Tomića, koji se povredio ponovo, ostali su zdravi. Ali, s obzirom  da imamo tri utakmice u kratkom intervalu, menjaćemo sigurno po dvojicu, jer nisu svi prošli kompletne pripreme i ne želimo da uđemo u novu seriju povreda, da nam se ponovo ne desi Rad. Radili smo na prekidima, znamo da su dali mnogo golova iz ofanzivnih prekida, a interesantno je da nisu primili nijedan gol posle defanzivnih prekida. Eto, pokušaćemo da budemo prvi.’’

Meč 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Crvene zvezde igra se u subotu 03. aprila 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Napredak