Surdulički Radnik u okviru 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Slavoljub Đorđević ističe da je pauza iskorišćena da se igrači oporave i fizički podignu, kako bi u završnicu prvenstva ušli još jače:

’’Igramo sa ekipom Zlatibora koja mnogo bolje igra u ovom drugom delu nego jesenas. To je jedna čvrsta i agresivna ekipa koja igra direktan fudbal i koju vodi novi-stari trener o kome ja imam izuzetno mišljenje. Sigurno je da će, bez obzira na trenutnu poziciju na tabeli, u Surdulicu doći da odigraju jako čvrsto, da igraju jako i da se nadaju pozitivnom rezultatu. Što se nas tiče mi smo jako dobro iskoristili ovu pauzu, radili smo dobro. Iskoristili smo dane pauze da igrače malo podignemo fizički, da ih oporavimo i da maksimalno izguramo ovaj visoki ritam pred nama. Nemamo igrače sa kartonima, nemamo povređenih igrača, ali jedino što među starterima zbog oporavka nećemo imati Jokića i Oreščanina. Ono što je jako bitno jeste da smo u dosta jačoj poziciji nego u prethodnom kolu i ono što mogu da obećam je da će ovi momci izaći maksimalno jako, ozbiljno i sa puno respekta prema protivniku i da će uraditi sve da pobedimo na našem stadionu.’’

Meč 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Zlatibora igra se u subotu 03. aprila 2021. godine, sa početkom u 14:55 časova.

FOTO: FK Radnik