Ekipa Novog Pazara u okviru 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Davor Berber ističe da očekuje izuzetno motivisanog rivala, kao i da ne treba trošiti reči koliko bi pobeda u ovom duelu značila njegovoj ekipi:

’’Vojvodina je čvrsta, agresivna i borbena ekipa. Poseduju sedam-osam odličnih individualaca na kojima se zasniva igra. Sve se vrti oko iskusnog Drinčića, a pomenuo bih još i Bojića, Mrkaića, Vukadinovića, Tomića, Čolića, Devetka. Maksimalno ih respektujemo i moramo imati ozbiljan pristup utakmici. Domaćin će težiti da posle Inđije veže još jednu pobedu na ’’Karađorđu’’, kao i da pokuša da nam se revanšira za poraz u Novom Pazaru. Naše je da im pomrsimo račune i u jednoj otvorenoj borbi testiramo naše mogućnosti. Ne treba trošiti reči koliko bi nam pozitivan rezultat značio.’’

Meč 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Novog Pazara igra se u petak 02. aprila 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar