U petak i subotu na programu su svi mečevi 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Čukarički – Spartak ŽK, Napredak – Crvena zvezda i Partizan - Metalac. Događanja na preostalih sedam mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovan od strane TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE (petak 02. april, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

U petak ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na četiri meča 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 17:00 časova. Na programu su mečevi TSC – Proleter, Voždovac – Mačva, Mladost – Radnički Niš i Vojvodina – Novi Pazar (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

ČUKARIČKI – SPARTAK ŽK (petak 02. april, 19:05 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Čukarički dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka Ždrepčeve krvi. Biće to duel dva kvalitetna tima i možda poslednja prilika za goste da pobedom u duelu sa direktnim konkurentom uhvate priključak u borbi za četvrto mesto. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šesnaest pobeda, uz sedam remija i pet poraza, pa sa 55 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Mačve, a rezultat je bio 1:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz pet remija i deset poraza, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom TSC-a, a rezultat je bio 2:2. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Subotici završen je pobedom ekipe Spartaka, a rezultat je bio 4:2.

MULTIPRENOS – 3 UTAKMICE (subota 03. april, 14:55 časova, TV Arena sport 1)

U subotu ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na tri meča 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 14:55 časova. Na programu su mečevi Javor Matis – OFK Bačka, Radnik – Zlatibor i Inđija – Rad (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

NAPREDAK – CRVENA ZVEZDA (subota 03. april, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Kruševcu gde domaći Napredak dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Kruševljani su ove sezone krajnje neočekivano u situaciji da se bore za opstanak, pa treba očekivati njihov snažan otpor lideru šampionata. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz osam remija i trinaest poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 2:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset šest pobeda, uz dva remija i bez poraza, pa sa 80 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Mladosti, a rezultat je bio 4:1. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Beogradu završen je pobedom ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 3:0.

PARTIZAN – METALAC (subota 03. april, 19:05 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Partizan dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Crno-belima je pobeda uoči večitog derbija više nego bitna, a dočekuju tim koji im je jesenas ’’otkinuo’’ bod i nema obezbeđen opstanak, pa treba očekivati izuzetno zanimljivu utakmicu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset tri pobede, uz dva remija i tri poraza, pa sa 71 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Bačke, a rezultat je bio 0:4. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz jedanaest remija i  osam poraza, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 2:2. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Gornjem Milanovcu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.