Surdulički Radnik u okviru 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Rada.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Slavoljub Đorđević ističe da je ekipa Rada bolja nego u prvom delu sezone, ali da će njegova ekipa učiniti sve da stigne do pozitivnog rezultata:

’’Očekuje nas teška utakmica. Igramo sa ekipom Rada, velikim klubom sa velikom tradicijom, ali sada se bore za opstanak. Sigurno je da će imati imperativ pobede i da će od prvog minuta ići na to da je ostvare. Mnogo su bolja ekipa sada i mnogo bolje igraju nego u prvom delu sezone.  Mi jesmo u seriji dobrih rezultata, ali i dalje imamo kadrovskih problema. Četvorica igrača su povređena, a trojica odrađuju parne kartone. U teškoj smo situaciji što se toga tiče, ali slične situacije su nam se dešavale i u prvom delu na par utakmica, pa smo se izborili. I ovoga puta izlazimo jako i hrabro, učinićemo sve da napravimo dobar rezultat.’’

Meč 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Rada i Radnika igra se u nedelju 21. marta 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Radnik